Elma Topları
·
1 paket petibör bisküvi

·
2 elma
·
2 yemek kaşığı tereyağı
·
Fındık parçaları
·
1 tatlı kaşığı tarçın
·
5 yemek kaşığı Hindistan cevizi
·
Yoğururken gerekirse birkaç kaşık
süt ve dileyen daha tatlı olsun isterse bir çay bardağı pudra şekeri
Önce bisküvileri robotta
parçalıyoruz. Elmalarımızı rendeliyoruz. Rendelenmiş elmaları toz haline gemiş bisküvimize ekleyip ardından yağ,tarçın ve fındığı
koyuyoruz. Hafif hamurumsu hale getirene kadar elimizle hepsini birbirine karıştırıyoruz. Ve ortaya çıkan karışımdan elimize küçük parçalar alıp iki elimizin arasında döndürerek küçük toplar haline
getiriyoruz. Hindistan cevizine bulayıp servis tabağına diziyoruz. Aşamaları aşağıdaki resimlerde görebilirsiniz.
Hem çok güzel görünüyorlar hem de çok lezzetliler. :)
Hem çok güzel görünüyorlar hem de çok lezzetliler. :)
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder